Prosím, povolte používání JavaScriptu ve Vašem prohlížeči. Pro bezproblemový chod eshopu je vyžadován.
 

Vyšívací stroj Brother NV870SE

Dostupnost:
dostupnost
skladem (2 dny) info
  doprava zdarma
Katalogové č.:
84617-NV870SE
Přidat poznámku:
 
Počet ks:
Cena včetně dph: 32980 Kč



vyšívací stroj bez šicích funkcí s plochou 16x26 cm, rychlost 850 stehů /minutu, barevný display, ovládání česky Vyšívací stroj Brother Innov-Is NV 870SE - nástupce modelu Brother NV 800e Tento model vyšívacího stroje má již české ovládání a vyšívací pole 160 x 260 mm.

Odstíny barev u fotografií se mohou mírně lišit v závislosti na nastavení monitoru.

velký, přehledný a barevný LCD display, stroj má velký prostor mezi jehlou a tělem stroje, takže zvládne ve vyšívacím rámečku vyšívat quiltovací naprogramované vzory i na patchworkové deky. Do rámečků jde upnout i silný vatelín a vy můžete deky zdobit mnoha krásnými vzory.

Stroj má komfortní navlékání nitě, kdy na navlečení nitě do jehly pomocí navlékáčku vám stačí jeden prst! U vyšívání navlékáte prakticky pořád, tím více tutu funkci oceníte. Navlékáčky firmy Brother jsou prostě bezkonkurenční!

138 vyšívacích vzorů v paměti stroje (jsou stejné jako u NV800e a NV2600)

140 druhů orámování v paměti stroje

11 vestavěných fontů písma

Veškeré informace na display má česky

 Ke všem Brother strojům dodáváme rozsáhlý český návod, který vám pomůže se šitím krok za krokem a zvládne to i začátečník! 

U tohoto modelu nově oproti NV800e:

  • přestřihává přejezdy nitě - při přejezdu nitě delším než 5 mm zapošije, odstřihne nit a pokračuje na další části - po vyšití máte líc čistý bez nitek a každý odstřih nitě dokonale zapošitý
  • v základní výbavě jsou 3 vyšívací rámečky - 10x10 cm, 15x15 cm a 16x26 cm

PARTNEŘI |

sitemap.xml |

Copyright © www.povleceni-domov.cz 2022 | Tento web používá pouze technická cookies, která jsou nezbytná pro provoz webu. Proto není nutné požadovat souhlas zákazníka. Analytická a marketingová cookies tento web nepoužívá. | Všechna práva vyhrazena | Zákaz kopírování textů, obrázků a obsahu bez svolení vlastníka www.povleceni-domov.cz | Ochrana osobních údajů